Érdekel az orosz, olasz, kínai vagy japán nyelv? Kezdd a tanulást a Nyelvlabor multimédiás programjaival otthonodban, most 50%-os kedvezménnyel!

Ez az ajánlat már lejárt.
Iratkozz fel ingyenes értesítőnkre, hogy ne maradj le a következőről!
Bankkártyás fizetési lehetoség
Utánvétes fizetési lehetoség

Fontos információk:

A voucher érvényes:
2013.04.30. és 2013.05.30.
között.

A terméket a 06-30-452-5060-as telefonszámon rendeld meg, a sorszám és a kuponkód megadásával.

Személyes átvétel, illetve postai utánvétes házhozszállítás is lehetséges +690 Ft-ért, amit előre el kell utalni a 55500043-15099374 bankszámlaszámra.

Elérhetőségek:
1119 Budapest, Tétényi út 29.
www.1001.hu

Itt tudod beváltani:

Tudtad-e?

A kínai nyelv a sino-tibeti nyelvcsalád legtöbb beszélővel rendelkező tagja. A kínai írás mintegy 3000 éves múltra tekint vissza, s ezzel a világ legrégebbi folyamatosan létező, máig fennmaradt és használt írása. Jelenleg a világon legtöbb ember a kínai nyelvet beszéli anyanyelveként, mintegy 1,5 milliárdan.

Érdekel az orosz, olasz, kínai vagy japán nyelv? Kezdd a tanulást a Nyelvlabor multimédiás programjaival otthonodban, most 50%-os kedvezménnyel!

Egy új nyelvet szeretnél elsajátítani? Kezdd orosz, olasz, kínai vagy japán tanulásodat a Nyelvlabor csomagjaival és sajátíts el 1000 szót egy multimédiás program segítségével!

Nem kell megijedned tőle, hogy a Nyelvlabor program szinte kizárólag az elsajátítandó idegen nyelven szól, hiszen a Súgó nyelve magyar. A program azokat a nyelvoktatási technikákat alkalmazza, amelyek a világszerte ismert Rosetta Stone nyelviskola tanfolyamain alakultak ki, s amelyek ezzel most a Te számodra is elérhetővé válhatnak!

A nyelvoktató CD-k közül most választhatsz orosz, olasz, kínai vagy japán nyelvűt, amely az adott nyelv mintegy 1000 alapvető szavára és kifejezésére tanít meg játékosan! A Nyelvlabor arra tanít, hogy az új nyelven gondolkodj, ne pedig fordíts. A módszer lényege az anyanyelv elsajátításához hasonló gyakoroltatás, amelyhez a multimédia minden eszköze rendelkezésre áll: a kimondott szó, az írott szöveg, a kép minden kombinációja!

Válassz nyelvet, és legyen a nyelvtanulás az új hobbid! Az elsajátított 1000 szó éppen elég bázis lesz egy utazáshoz vagy a tanulás folytatásához!

Ha ajándékot keresel valakinek, szintén a legjobb ötlet lehet a nyelvtanulásnak ez a formája, hiszen mindenféle kötöttségektől mentes, otthon alkalmazható és nagyon hatékony!


Jó vásárlást kívánunk!
liners.hu


Megkaptuk a kedvezményt!

13 vásárlás
Orosz, olasz, kínai vagy japán Nyelvlabor multimédiás programcsomag 50% kedvezménnyel!1 495 Ft
Eredeti ár2 990 Ft
Megtakarítás50%
1000 alapvető szóra és kifejezésre tanít meg játékosan a program. A módszer lényege az anyanyelv elsajátításához hasonló gyakoroltatás. A világszerte ismert Rosetta Stone nyelviskola tanfolyamainak oktatási technikáját alkalmazza.
Az ajánlat lejárt
  1. Vásárlás után a kupont nyomtasd ki, utánvét esetében pedig vedd át a futártól
  2. A kupont vidd magaddal a beváltás helyszínére
  3. Fizetésnél használd fel a kuponodat