Arckontúr formázás és bőrmegújítás: percek alatt éveket fiatalodhatsz a Zénia Szépségszalonban most akár 56%-os kedvezménnyel!

Ez az ajánlat már lejárt.
Iratkozz fel ingyenes értesítőnkre, hogy ne maradj le a következőről!
Bankkártyás fizetési lehetoség
Utánvétes fizetési lehetoség

Fontos információk:

A voucher érvényes:
2013.01.17. - 2013.04.17.
között.

Előzetes bejelentkezés szükséges:
Búzás Mónika: 06/30-340-4348.

Zénia Szépségszalon
1068 Budapest, Benczúr u. 6.
sun@sun-room.hu
www.sun-room.hu

Itt tudod beváltani:

Tudtad-e?

Az argireline érezhetően „alábéleli” a bőrt, hatása hosszú távú, hatásosnak bizonyult a meglévő ráncok csökkentésében és az új ráncok kialakulásának megelőzésében egyaránt, azáltal, hogy hatását közvetlenül a ráncképződésért felelős mechanizmusokra fejti ki.

Arckontúr formázás és bőrmegújítás: percek alatt éveket fiatalodhatsz a Zénia Szépségszalonban most akár 56%-os kedvezménnyel!

A fejlett rádiófrekvenciás technológiával szelektív hőhatás hozható létre, amelynek hatására a kollagén rostok spontán hatásként összehúzódnak, és ez azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez – ez a tudományos háttere annak az eljárásnak, amelynek segítségével most Te is újra ragyogó arcbőrt nyerhetsz! A rádiófrekvenciás kezelés eredménye, hogy kisimítja a ráncokat és a mimikai vonalakat, megszünteti a bőr petyhüdtségét, visszaadja az arc eredeti formáját, javítja a bőr állagát, feszesebbé és világosabbá teszi az arcot! Ugye ennél többet már kívánni sem lehet?

A rádiófrekvenciás kezelést kúraszerűen ajánlják, bár minden alkalom önmagában is látványos, a sorozat inkább az igazán látványos változáshoz, átalakításhoz ajánlott. Arctisztítás után a bőrödet felfrissítik egy enzimes peeliggel, amely nemcsak elősegíti a hatóanyagok beépülését a bőr mélyebb rétegeibe, hanem rendkívül intenzív bőrmegújító hatással is rendelkezik.

A hatóanyag-koktél a következőket tartalmazza:
- hyaluronsav: a felső rétegekben hidratáló és stimuláló hatást képes kifejteni, az alsó rétegekben pedig a bőr felépítésébe épül be, és intenzív feszesítő hatással bír.
- argirelin: a hibiscus esculentus extact tartalmazza ezt a speciális növényi peptidet, amely a botoxhoz hasonló módon veszi fel a harcot a ráncokkal, gátolva az arcon a mimikai ráncok megjelenéséért felelős mechanikai hatások létrejöttét. Nemcsak erőteljes sejtregeneráló, és antioxidáns hatású, hanem intenzív feszesítő, kollagén-szintézis serkentő. Hatásos a kifejezőbb ráncok ellen is például a homlokon, a szemöldökök között, és a szemek körül, valamint eredményesen csökkenti a szájkörnyéki ráncokat is.
- kollagén: az a hatóanyag, amit a bőrükkel törődő hölgyeknek már nem kell bemutatni.

Ha Te is szeretnéd, hogy a rádiófrekvencia és mindezen összetevők segítségével fiatalodjon a bőröd, nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra leginkább megfelelő kozmetikai akciót és kuponunk segítségével féláron hozzájutni!


Mit kínál a liners.hu?

1. Arckontúr formázás, rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, fiatalítás a botoxhoz hasonló hatású argirelin kivonatos szérummal, hyaluronsavval az arc, a nyak, a dekoltázs területekre. A kezelés időtartama: 70 perc.
Az eredeti ár, 11.000 Ft helyett most 55%-os kedvezménnyel 4.990 Ft-ért.

2. Arckontúr formázás, rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, fiatalítás a botoxhoz hasonló hatású argirelin kivonatos szérummal, hyaluronsavval az arc területére. A kezelés időtartama: 50 perc.
Az eredeti ár, 9.000 Ft helyett most 56%-os kedvezménnyel, 3.990 Ft-ért.

3. Arckontúr formázás, rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, fiatalítás: szarkaláb vagy toka eltüntetés botoxhoz hasonló hatású argirelin vagy kollagén kivonatos szérummal, hyaluronsavval szemkörnyékre vagy nyak területére. A kezelés időtartama: 20 perc.
Az eredeti ár, 5.000 Ft helyett most 54%-os kedvezménnyel, 2.290 Ft-ért.


Jó vásárlást kívánunk!
liners.hu


Megkaptuk a kedvezményt!

10 vásárlás
Arckontúr formázás, rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, fiatalítás szemkörnyékre vagy nyak területére! 2 290 Ft
Eredeti ár5 000 Ft
Megtakarítás54%
Szarkaláb vagy toka eltüntetés botoxhoz hasonló hatású argirelin vagy kollagén kivonatos szérummal, hyaluronsavval!
A kezelés időtartama: 20 perc.
Az ajánlat lejárt
Arckontúr formázás, rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, fiatalítás az arc területére!3 990 Ft
Eredeti ár9 000 Ft
Megtakarítás56%
A kezelést a botoxhoz hasonló hatású argirelin kivonatos szérummal, hyaluronsavval végzik.
A kezelés időtartama: 50 perc.
Az ajánlat lejárt
Arckontúr formázás, rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, fiatalítás az arc, a nyak, a dekoltázs területekre!4 990 Ft
Eredeti ár11 000 Ft
Megtakarítás55%
A kezelést a botoxhoz hasonló hatású argirelin kivonatos szérummal, hyaluronsavval végzik.
A kezelés időtartama: 70 perc.
Az ajánlat lejárt
  1. Vásárlás után a kupont nyomtasd ki, utánvét esetében pedig vedd át a futártól
  2. A kupont vidd magaddal a beváltás helyszínére
  3. Fizetésnél használd fel a kuponodat